Gratch International is al jaren deelnemer van verschillende internationale beurzen. Zo kunnen bezoeker middels een demonstratie zien hoe je met het RevoGlas systeem krassen uit glas kunt verwijderen en kunnen de bezoekers zien hoe eenvoudig LiquiFoil aan te brengen is en voelen hoe flexibel de folie blijft.

Big 5 Global Dubai 4 – 7 december 2023

Een aanpassing in de naam, maar hetzelfde concept, Big 5 Global in Dubai. De Big 5 Global is de vakbeurs voor professionele bedrijven binnen de bouwsector en constructiebranche. Vakmensen uit de hele wereld uit deze branche (installateurs, architecten, inkopers, distributeurs, bouwbedrijven) brengen een bezoek aan de beurs op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Ook in 2023 was Gratch International weer present op de Big 5 Dubai met een mooie hoekstand.

Big 5 Dubai 5 – 8 december 2022

Later in het jaar dan gewend was The Big 5 pas in December in Dubai. De Big 5 is al jaren  de vakbeurs voor professionele bedrijven binnen de bouwsector en constructiebranche.

In 2022 was Gratch International present op de Big 5 Dubai met een mooie hoekstand.

Big 5 Dubai 12-15 september 2021

The Big 5 Dubai is een vakbeurs voor professionele bedrijven binnen de bouwsector en constructiebranche. Vele vakmensen uit deze branche (installateurs, architecten, inkopers, distributeurs, bouwbedrijven) brengen een bezoek aan de beurs op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Sinds 2009 is Gratch International jaarlijks exposant op deze beurs.

Glasstec Düsseldorf

De GlassTec in Düsseldorf is al jaren (meer dan 25 edities) een van de meest gerenommeerde beurzen op het gebied van de glas-industrie, glasmachinebouw, glashandwerk en toepassingen in de architectuur.

Sinds 2008 neemt Gratch International deel aan deze 2 jaarlijkse beurs.

CMS Berlijn

De Cleaning Management Services (CMS) in de Messe in Berlijn, Duitsland is een van de belangrijkste Internationale vakbeurs voor de reinigings-sytemen, reinigingsdienstverlening en gebouwenmanagement van Europa. Iedere 2 jaar wordt de beurs gehouden en het aantal standhouders en bezoekers blijft groeien. De CMS blijft een interessant marketingplatform voor nieuwe klanten op de internationale reinigingsmarkt.

Sinds 2009 is Gratch International exposant op deze beurs.

ISSA Interclean Amsterdam

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam is wereldwijd de grootste en meest internationale beurs op het gebied van professionele schoonmaak. Bezoekers van de hele wereld bezoeken de  ISSA Interclean Amsterdam. Het is het een uniek platform om nieuwe contacten te leggen en om te netwerken. Alle bedrijven welke werkzaam zijn in, voor of met de schoonmaakindustrie zijn op deze beurs te vinden. Presentaties, meetings en seminars worden gehouden door en voor professionals. De ISSA Interclean is de beurs voor fabrikanten, toeleveranciers, groothandel maar ook eindgebruikers welke up-to-date willen blijven met alle ontwikkelingen in deze branche.

Diverse edities was Gratch International exposant op deze tweejaarlijkse beurs.

BAU München

In 2009 presenteerde Gratch International de nieuwe productenlijn Renovio, met in het bijzonder LiquiFoil op de BAU in het beursgebouw in München, Duitsland.
De BAU München is de grootste internationale vakbeurs voor de bouwwereld waar producten en diensten van vele landen aanwezig zijn. Vanuit de hele wereld bezoeken vakmensen -architecten, planners, bouwondernemingen, constructie engineers e.a. een van de meest gerenommeerde beurzen op het gebied van alles wat met bouwen te maken heeft.

MOS Build Moscow

De MOS Build in Moskou is de grootste bouwbeurs van Rusland. Op meerdere edities van deze beurs zijn de productlijnen van Gratch International gepresenteerd.

CONECO Bratislava

CONECO is de grootste bouwbeurs in Slowakije. Alle grote partijen in de bouwwereld (producenten, leveranciers, investeerders, ontwerpers, architecten) bezoeken deze vakbeurs. CONECO is een ideaal platform voor  zakelijke onderhandelingen of het vinden van nieuwe business of uitdagingen. De laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van constructie, bouw, vastgoed, airconditioning, ventilatie en uiteraard de (groene) energy voorzieningen of besparing in het huishouden zijn op de CONECO te vinden.

SGA Vakdagen Gorinchem

De SGA Vakdagen in de Evenementenhal Gorinchem is dé vakbeurs voor de Schilder-, Glas-, en Afbouw (SGA) branche. Vele exposanten presenteerden brancheverbredende noviteiten, andere exposanten namen deel om jaarlijks met veel van haar klanten bij te praten onder het genot van een hapje en drankje. Gratch International liet op ‘Het Glasplein’ middels demonstraties zien hoe het mogelijk is om krassen uit glas te verwijderen met het RevoGlas Glasrenovatiesysteem.