Wat zijn de verzendkosten?

Pakketten worden standaard GRATIS bezorgd in Nederland, Belgie en Duitsland bij een minimale orderwaarde van € 100,00 excl. BTW. Voor de meeste andere landen geldt gratis verzending bij een orderwaarde van € 500,00 excl. BTW. Voor orders met een orderwaarde beneden € 100,00 respectievelijk € 500,00 berekenen we verzendkosten afhankelijk van ordergrootte en bestemming. Dit betreft DDU leveringen.

Wat is de overkomstduur van een zending?

De overkomstduur van een zending binnen Europa varieert tussen de 1 en 10 werkdagen, maar kan beïnvloed worden door de handelingstijd bij de douane (niet EU-landen).  Onderstaand vind je in de tabel de overkomstduur per land in Europa in werkdagen.

Welke bezorgopties zijn er mogelijk?

Gratch International kiest een juiste vervoerder afhankelijk van afmetingen, gewicht, bestemming en drukte. Dit kan per bestelling verschillen.

Afhalen in Panningen

De bestelling kan ook afgehaald worden in Panningen. Let wel; ENKEL OP AFSPRAAK
Een pakket afhalen in Panningen is altijd gratis.

Kan ik mijn bestelling in het buitenland laten bezorgen?

Gratch International levert wereldwijd.

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Wij verzenden de bestelling in extra stevige verpakkingen om beschadiging tijdens transport uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bestelling op tijd en in topconditie wordt bezorgd.

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar niet alle artikelen zijn geleverd of zijn beschadigd. Wat moet ik doen?

Bestaat je bestelling uit verschillende producten, dan kan deze zijn opgesplitst in meerdere pakketten. In uitzonderlijke gevallen kan hierbij verschil optreden in dag van bezorging. In geval van schade vragen wij u ons meteen te bellen (+31 77 465 10 95) en te mailen op info@gratch.com .

Andere vagen over je bestelling of levering?

Controleer na ontvangst altijd direct of de bestelling in orde is. Mocht er iets niet helemaal zijn zoals besteld, dan helpen we je graag verder.

Meer informatie over:

Bestellen en betalen
Retourneren