Hoe plaats ik een bestelling bij Gratch International?

Bestellen en betalen op de website van Gratch.com is heel eenvoudig:
1. Ga naar het gewenste artikel
2. Kies het gewenste aantal
3. Klik op toevoegen aan winkelwagen
4. Controleer je bestelling en rond deze af door onze voorwaarden te accepteren en te betalen
5. Na het afrekenen is de bestelling definitief en gaan wij aan de slag

Wanneer wordt een bestelling bezorgd?

We versturen onze producten met verschillende vervoerders, afhankelijk van grootte, gewicht, bestemming en drukte. Normaalgesproken worden de bestellingen binnen 1 tot 3 dagen bezorgd.

Kan een bestelling die al geplaatst nog gewijzigd worden?

Zodra de bestelling verwerkt is en afgehaald door de vervoerder, dan is het terughalen of wijzigen van een bestelling niet meer mogelijk. Je kunt je product dan retourneren (m.u.v. speciaal aangemaakte producten).

Is mijn bestelling gelukt?

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Heb je de bevestigingsmail niet binnen één werkdag ontvangen, controleer dan altijd eerst even de map “ongewenste e-mail”. Vind je hier ook geen bevestigingsmail? Log dan in op je account om je bestelhistorie te controleren.
– Staat je bestelling wel in je Bestelhistorie? Neem dan contact met ons op om te melden dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen.
– Staat je bestelling niet in je Bestelhistorie? Je bestelling is dan helaas niet correct afgerond. We verzoeken je dan om je bestelling opnieuw te plaatsen.

Welke betaalmogelijkheden biedt Gratch.com?

Je kunt bij ons betalen met iDeal, Mastercard, Maestro, Visa Card, Bancontant / Mister Cash, AfterPay, Sofort Banking, KBC en vooruitbetaling.

Meer informatie over:

Verzenden en bezorgen
Retourneren