Waarom projectieschermverf

Waarom kiezen voor Mighty Brighty Beamerverf?

Veel mensen projecteren nog steeds op een onbehandelde witte wand, maar dit levert een slechte kwaliteit beeld. Er is niet genoeg contrast of het beeld is niet scherp genoeg. Tot nu toe was de enige andere optie het kopen van een projectiescherm dat soms bijna net zoveel kost als de projector of beamer zelf. Daarbij moet een los scherm steeds weer opgezet worden en een plaats voor het opslaan na gebruik. Of erger nog, het installeren van een permanente omvangrijk systeem in uw plafond. Plus, er is een goede kans dat het scherm na verloop van tijd uit model kan raken en bijvoorbeeld gaat krullen aan de zijkanten.

Mighty Brighty Projectie Scherm Verf is een veel eenvoudigere manier om een projectiescherm of beamerscherm te maken. Je hoeft het alleen maar op de wand te verven en je krijgt altijd een perfect beeld.

De keuze voor gebruik van projectieschermverf ten opzichte van een regulier beamerscherm biedt vele (binnenhuis-) architecten een vrijheid om diverse ruimtes sfeervol of strak in te richten, zonder rekening te hoeven houden met een projectiescherm. Bekijk de verschillende voordelen van Mighty Brighty Projectieschermverf maar eens en de vele projectie mogelijkheden voor diverse toepassingen die het biedt.